Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

Бути здоровим – це круто!

Бути здоровим – це модно. І, мабуть, це найкраще з усіх fashion канонів у світовій історії. Щодня на ринок виходять нові спортклуби і бренди спортивного одягу. Але всі ми знаємо, що статус «кращий» ще потрібно заробити часом. Тому сьогодні і поговоримо про «кращих».

Наприклад, справжні модники Києва ранок починають в клубі здорових задоволень «5 Елемент», а після тренування надягають джинсовий комбінезон з нової колекції «Ostriv store» і їдуть на смачний сніданок.

Олеся – одна з найбільш стильних дівчат у «5 Елемент», вона привертає погляд своєю яскравістю та неординарністю, а приковує до себе – наполегливістю і завзяттям. І звичайно ж ми запросили Олесю після тренування на наш капучіно і на її подвійний еспресо з корицею, імбиром та лимоном, щоб поговорити про ставлення до спорту і комфорту.

– Якби у тебе була можливість звернутися до багатотисячної аудиторії з метою мотивації до спорту, що б ти сказала?

– Найважливіше – не можна змушувати себе. Важливо знайти саме те, що буде приносити задоволення! Взагалі все в житті, що починається з відчуття «примусити себе», приречене на провал! Адже як ви човен назвете, так вона і попливе!

– Наприклад, мені, як і тисячі наших читачів, цікаво – як правильно змусити себе піти і провести час у спортзалі, а не їсти тістечка? Адже навколо так багато спокус!

– Спорт настільки різноманітний, що ви точно зможете знайти «щось своє», від ранкових пробіжок до йоги, те, що буде відповідати вашому темпераменту, віку і переконань! Важливо отримувати задоволення і відчуття щастя всередині і тоді правильні звички перетворяться в закономірність! У мене їх дуже багато і напрацьовувалися вони поступово! Я противник того, щоб змінити в собі все і відразу, тому що рано чи пізно станеться зрив в чомусь одному і все повернеться на круги своя!

Неможливо розпочати «з понеділка» кардинально нове життя і слідувати їй постійно! А от стати на «правильний шлях» і поступово набирати обертів – це вже ближче до реальності! Не потрібно ставити надскладні завдання! Нехай перший крок буде маленьким, але стабільним! Моя мотивація – це моє самопочуття і відображення в дзеркалі!

– Якими перемогами у спорті пишаєшся найбільше?

– Найбільшим досягненням у спорті вважаю те, що він кардинальним чином безповоротно змінив моє життя (моя вага була набагато більше ніж зараз! Я навчилася отримувати задоволення від процесу, де метою є фізичне і психічне здоров'я, а не розмір лосин! Велика заслуга мого тренера в «5 Елемент» – він дійсно приніс важливу роль у становленні моєї сили волі і допоміг у виборі пріоритетів. Це стосується не тільки тренувань, але й у житті в цілому.

– Якщо подивитися на твій аккаунт в instagram, складається враження, що основу твого життя становлять спорт і подорожі. Особливо сподобалися фотографії з Відня (прим. Австрія)...

– Насправді, я мандрівниця зі стажем. Цього літа відвідала понад 10 країн! Але моє серце забрав Лос-Анджелес. Закохалася в це місто, його стиль і безмежні можливості. В усміхнених людей, які не соромляться говорити компліменти, в неймовірну природу й безмежний океан, в милі кав'ярні з органічною їжею і, звичайно ж, шопінг. Але і шопоголіком я себе назвати теж не можу. У подорожах волію колекціонувати враження, а не речі! Одяг купую кілька разів на рік у Парижі чи Відні. З Америки привезла дуже якісну спортивну форму і кілька пар кросівок.

– А як тобі шопінг в Україні? Напевно важко знайти правильні речі, коли звикла до європейського різноманітності і якості?

– У Києві є кілька магазинів, де мені завжди раді! «Острів» – один з них! Для мене спілкування з друзями і найсмачніша кава – це невід'ємна складова шопінгу! Мені подобаються концептуальні мультибрендові магазини! В «Острові» ідеально все – від якості і розмаїття брендів до затишної міні-кав'ярні з корисними солодощами і ароматною кавою! Стиліст завжди допоможе створити look під настрій і втілити в реальність самі божевільні ідеї!

– Довго шукала себе в одязі?

– Мій стиль-це завжди спонтанний мікс! Ніколи не продумую образи заздалегідь, навіть самі відповідальні! Завжди діють інтуїтивно. Я вибираю комфорт і вишуканість – такий собі спорт шик з акцентами. Власне, тому більшу половину мого гардеробу становлять речі з «Острова».

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові