Потрібна допомога? 0800 35 86 65

МОВА САЙТУ

Встановити українську за замовчуванням?

Підтвердити

3 в 1 – ідеальний вибір для примхливої зими

Сьогодні -10, післязавтра +5. Коли погода така мінлива, простий пуховик не може задовольнити всіх потреб свого хазяїна. Це завдання з успіхом вирішують наші легендарні бренди – куртка 3 в 1. Вона вбереже і в лютий мороз, і не підведе у разі потепління.

Такі моделі верхнього одягу легко відрізнити від звичайних пуховиків і парок, вони більш щільні і мають певну конструкцію – це із-за наявності двох одиниць одягу в одному виробі. І не потрібно забувати, що зараз актуальна багатошаровість. Вдале рішення для нашої зими!

Ostriv рекомендує!

Жіночі універсальні куртки 3 в 1 представлені брендами Aktual і Duno.

Aktual – італійський бренд, виробник розкішних парок для зірок міста». Водонепроникна, як плащ, більш спортивна, ніж пальто, багатозадачна, як вітровка і відмінно гріє при низькій температурі. Відстібається підкладка. Це парку, яка об'єднує стиль, функціональність і комфорт.

Матеріал верху: 50% поліестер, 42% бавовна, 8% поліамід, відстібною підкладка виконаний з ангори, на блискавці ! Два врізних кишені з клапанами, центральна застібка на блискавці і кнопках.

Duno – італійський бренд верхнього одягу. Назва марки є абревіатурою вираження "DUde new origin", що в буквальному сенсі можна перевести як "піжон нового покоління". Бренд надихається багатством культур – від архітектури до музики, від кулінарії до літератури, без бар'єрів і кордонів, в стані повної відкритості до всій планеті. Затребувані, але не кричущі кольори, чисті лінії і якісні тканини – потужний двигун для досягнення досконалості. DUNO володіє шармом надійності і сумлінного підходу. Точка перетину між технологіями та міською модою.

Ця куртка гармонійно поєднує стильний парку і жилет. Матеріал верху: 62% бавовна, 38% поліестер, матеріал підкладки: 100% поліестер , наповнювач: 90% качиний пух, 10% перо. Знімна підкладка-жилетка на блискавці з штучним хутром, два врізних кишені з клапаном, поглиблені манжети на рукавах вироби, шліци на блискавці з кулисками з боків вироби, куліскі на капюшоні, центральна застібка на блискавці і кнопках. Температурний режим від -5 до -15 .

Чоловічі куртки 3 в 1 представлені італійським брендом People of Shibuya і американським Woolrich.

Бренд People of Shibuya дебютував на Pitti Uomo і Premium в січні 2015 року. Він належить італійській компанії Golden Season і пропонує куртки, яким властивий мінімалізм, міцні матеріали і функціональність. Одяг має терморегулюючі властивості – нагрівається, коли на вулиці холодно й охолоджується, коли теплішає.

Дві самостійні куртки, які можна носити окремо, і разом – зігріють вас при морозі -20.

Матеріал: 40% вовна, 28% віскоза, 29% поліестер, 3% еластан, підкладка: 100% поліестер, знімна підкладка на блискавці, два врізних кишені з клапаном на кнопці, утеплені манжети не пропускають вітер, шліци знизу вироби, дві внутрішні кишені на блискавці, куліскі на капюшоні, центральна застібка на блискавці і кнопках з клапаном. Температурний режим від -10 до -20 .

Woolrich – американський бренд, справжня легенда з 1830 року! Це традиції, історія і незмінну якість.

Чоловічу парку Woolrich зігріє в найлютіший мороз! Ідеальна модель, розроблена спеціально для низьких температур, зручна для міста та відпочинку, буде радувати вас своєю якістю. Знімний жилет, який можна прибрати, якщо потепліло, або навесні носити самостійно.

Матеріал зверху: 100% поліестер, наповнювач: 90% пух, 10% перо, знімна підкладка на блискавці, центральна застібка на блискавці і гудзиках, два накладних кишені. Технологія Gore-Tex, основні властивості якої водонепроникність і паровыводимость.

Вдалий вибір для примхливої зими.

Заходьте в Ostriv на примірку, вул. Ентузіастів, 5 або замовляйте онлайн.

Ostriv store це

Оригінальні товари відомих брендів

Доставка по всій Україні*

Доставка кількох розмірів на примірку по Києву

Просте повернення і обмін
того, що НЕ підійшло

Магазини в Києві та Львові